Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy templomunkban pénteken lesz az utolsó rorate. Itt szeretnénk köszönetet mondani a kedves Híveknek, a sok adományért, amit kaptunk a reggeli agapekhoz, a segítségért, ami a kenyér kenését, sütemények elkészítését, teafőzést illeti, a takarításért, valamint azért, hogy a szentmiséken nagyon szép számmal vettek részt.
A pénteki hajnali szentmise után szeretnénk templomunk karácsonyfáit feldíszíteni. Ehhez a munkához férfiak és nők segítségét is kérjük. A Karácsonyfa felállítása után lesz a templom takarítása, és ehhez is kérünk jó szándékú segítőket.

Szombaton, d.e. 9 órától gyónási lehetőséget biztosítunk azok számára, akik eddig még nem végezték el karácsonyi szentgyónásukat. Addig gyóntatunk, amíg lesz majd gyónó.

Vasárnap lesz advent 4. vasárnapja. Templomunkban d.e. ünnepi rendben lesznek a szentmisék. Délután 4 órakor lesz a szokásos PÁSZTORJÁTÉK, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket, és szüleiket. A kiszínezett kis szíveket hozzák magukkal, mert cserébe értük valami meglepetést készítettünk nekik.
Az este 6 órai szentmise elmarad.

Vasárnap, éjjel 11 órakor nyitjuk a templomot. Azokat a férfiakat, akik szívesen segítenek a rendfenntartásban, 22.30 órára várjuk a sekrestyébe.
24.00 órakor kezdődik az éjféli szentmise, URUNK SZÜLETÉSÉNEK TISZTELETÉRE.

Dec. 25-e Szent Karácsony, JÉZUS SZÜLETÉSÉNEK ünnepe. Reggel 8 órakor lesz a pásztorok miséje, 9:30-kor gyermekmise, 11 órakor ünnepi nagymise, és 18 órakor az esti mise.

Dec. 26-a Karácsony másnapja, Szent István első vértanú ünnepe. Templomunkban a szentmisék ünnepi rendben lesznek. Délután 4 órakor tamburazenekarral kísért horvát nyelvű szentmise lesz templomunkban, melyre szeretettel várjuk híveinket.

 

Szeretettel hirdetjük a kedves híveknek, hogy jövő vasárnap lesz ADVENT harmadik vasárnapja, az örvendezés vasárnapja. Adventi koszorúnk harmadik gyertyáját a szombat esti szentmise keretében fogjuk meggyújtani.
Ugyancsak jövő vasárnap, d.u. 15 órára szeretettel várjuk templomunkba azon szegényeinket, akiket év közben támogatunk. Szeretnénk őket köszönteni Karácsony közeledtével.

Advent folyamán reggel 6 órakor vannak a RORÁTEK, és utána agape a hittanteremben. Nagy öröm számunkra, hogy a hajnali szentmiséken megtelik templomunk, mert a hívek megszerették ezeket a szentmiséket.
A reggeli szentmisék alatt folyamatosan van lehetőség szentgyónás elvégzésére.

Jövő héten kezdjük el azon betegek felkeresését, akik nem tudnak eljönni a templomba, hogy elvégezzék karácsonyi szentgyónásukat, szentáldozásukat, és ezt a szándékukat már eddig jelezték.

Holnap délután 17 órakor a Szent Mónika kör tagjai vezetik  a szentmise előtti szentségimádást, és utána számukra lesz összejövetel a Közösségi Házban.

Nagyon jó látni, hogy  hétköznaponként, az esti szentmisék előtti szentségimádáson egyre többen vesznek részt. Szeretettel várunk mindenkit erre az imádságra. Itt hirdetjük, hogy péntekenként is a szentmise előtt van szentségimádás, és nem a szentmise után.

 

Szeretettel hirdetjük a kedves híveknek, hogy jövő vasárnap lesz ADVENT második vasárnapja. Adventi koszorúnk második gyertyáját a szombat esti szentmise keretében fogjuk meggyújtani.
Advent folyamán reggel 6 órakor lesznek a RORÁTEK, és utána agape a hittanteremben.

Karácsonyra szeretnénk meglátogatni azokat az időseket és betegeket, akik nem tudnak eljönni a templomba, hogy elvégezzék szentgyónásukat, szentáldozásukat. Tisztelettel kérjük, hogy aki ilyen betegről tud, szíveskedjék ezt a plébánián jelezni.

Hálás szeretettel mondunk köszönetet a kedves híveknek, azokért az adományokért, melyeket szegényeink számára adományoztak. A karácsonyi terített asztalnál örömmel gondolhatunk majd rájuk is, mert adományainkkal számukra is szebbé tettük a Karácsonyt.
Adományaikat a Jóisten fizesse vissza gazdagon.

Esemény naptár

<<  December 2017  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314
1820
2730

Közelgő események