Szeretettel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy jövő vasárnap lesz VIRÁGVASÁRNAP, Krisztus ünnepélyes bevonulása Jeruzsálembe. Az ünnephez tartozó barkaszentelő körmenet a 9:30 órai gyermekmise keretében lesz. Az idehozott barkaágakat, minden szentmisén megáldjuk.
Délután 4 órakor ismét lesz horvát nyelvű szentmise, melyen vendégeink lesznek a Versend környéki horvátok, és egy dubrovniki kórus is. Mindenkit szeretettel várunk e szentmisére.

Pénteken délután, kivételesen 16:30 órától végzünk keresztutat, kertváros utcáin, melyet Udvardy György püspök úr vezet. A keresztút, a tavalyi útvonalon lesz, így az ANK iskolánál lesz a gyülekező. Kérem a segítőket, hogy ne feledkezzenek el, a stációs kereszteket elvinni a plébániáról. A plébánia már 15:30 órától nyitva lesz. Jöjjünk el minél többen, és hívjuk meg ismerőseinket is, akár a város más részéről is. E keresztút egyik célja, felhívni e városrész lakóinak figyelmét, hogy Jézus értük is szenvedet, és ennek tudatában készüljenek a Húsvétra. A keresztút állomásainak beosztása, a hirdetőtáblán megtekinthető.

Gyermekeinket szeretettel várjuk a gyermekkeresztútra, március 19-én, hétfőn 16:30-ra a templomba. Kérjük, hogy egy kavicsot – amennyiben tudtok – hozzatok magatokkal!

Ne feledkezzünk meg róla, hogy 24-én, szombaton éjjel kezdődik a nyári időszámítás, ekkor kel egy órával előbbre állítanunk az időt. Szentmiséink kezdetét ez nem befolyásolja.

 

Szeretettel mondunk köszönetet a kedves híveknek, hogy az elmúlt vasárnap, ill. a múlt héten, sok adománnyal járultak hozzá, hogy szegényebb családjainknak is szép Húsvétja legyen.  Jövő vasárnap gyűjtés lesz a Szentföldön élő keresztény testvéreink javára. Perselybe adott adományaikat fogjuk továbbítani az egyházmegyén keresztül erre a célra.

Pénteken, 17 órától keresztutat végzünk, majd a szentségimádás után lesz a szentmise. NE FELEDJÜK, HOGY NAGYBÖJT PÉNTEKJEIN HÚSTILALOM VAN.

Már most hirdetjük, hogy a szokásos nagyböjti keresztutunk, melyet püspök atya vezet, márc. 23-án pénteken lesz, 16:30 órától. Mindenkit szeretettel hívunk, és várunk erre a szép keresztútra, és az azt követő püspöki szentmisére.

Nagy szeretettel gondolunk azokra, akik plébániánk híveiért, azok lelki megújulásáért böjtölnek. Kitartásra bíztatjuk őket, és szeretettel imádkozunk értük.

Esemény naptár

<<  Március 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
     3  4
  71011
1418
19212425
2831 

Közelgő események