A Rózsafüzér társulat 1990 évben alakult.
A megfáradt, és megfogyatkozott "társulatot" Habling Károlyné felfrissítette, 2005-ben. Jelenleg hét koszorúból áll, ami azt jelenti, hogy egy koszorúban húsz fő van.
Minden hó első csütörtökjén van a titokcsere. Egy hónapon keresztül egy Miatyánkot és tíz Üdvözlégy Máriát a titokkal kell imádkozni.
Kedves Testvérek nagy szeretettel várunk benneteket, hogy minél többen legyünk, akik ezt a városrészt koszorúval átölelve és a Szűz Anyának felajánlva imádkozunk. Azokat a testvéreket is nagy szeretettel várjuk, akik még nem ismerik a rózsafüzér imát, de szeretnék megismerni.
A társulat minden hó első péntekén este 17:15 órakor keresztutat végez, majd részt veszünk a Szentségimádáson. Nem csak együtt imádkozunk, de együtt veszünk részt a zarándokutakon is. pl.: Máriapócsra,Lengyelországba valamint Medjugoreba. Takarításban, egyházközösségünk különböző munkájában is részt veszünk. Jó együtt lenni, és szeretettel várunk benneteket.
Molnár Jenőné (20) 5733-763
  • Minden vasárnap a reggeli 8-as szentmise előtt rózsafüzért imádkozunk.
  • Minden hónap első csütörtökén összejövünk imaórára 16.30-kor, majd ezután titokcsere.
  • Első pénteken az egésznapi szentségimádáson részt veszünk, 17.15-kor Keresztutat végzünk.
  • Társulatunknak elsősorban az ima a legfontosabb feladata, de látogatjuk betegeinket, és szükség szerint segítséget nyújtunk.
  • Vállaljuk templomunk takarítását, virágok gondozását, valamint a Kőház körüli munkákat.
  • Ha egy testvérünk eltávozik, a szertartás előtt rózsafüzér imával búcsúzunk tőle