Lelki mozgalmunk célja, a Jézus Szentséges Szíve iránti tisztelet felélesztése, hogy Jézus Szívét minél többen tiszteljék és szeressék.

Plébániákon 2000-ben alakult meg, amikor az akkori országos vezető Pécsre látogatott. Három család alakult, az itteni vezetést Habling Károlyné vállalta. A családok élén apostolok állnak, akik minden családtaggal kapcsolatban vannak. Egy család 14 főből áll, akik évente három alkalommal, a Jézusom bízom benned c. imafüzetünkből kilencedet imádkoznak. Az apostolok ezeket az időpontokat naptárfüzetbe vezetik és figyelemmel kísérik.

Imakönyvvel, ima és énekfüzettel a családtagokat a helyi vezetőn keresztül a központ látja el, mely jelenleg Székesfehérváron van és országos vezetőnk Miklós Dezső Atya. Jelenleg 7 család imádkozik Plébániánkon. A kilenced imádságon kívül havonta első csütörtökön templomunkban szentségimádási órát tartunk, amit papi és szerzetesi hivatásokért ajánlunk fel. Erre az apostolok hívják a családok tagjait. Havonta egy szentmisét mondatunk a családok élő és meghalt tagjaiért, valamint az Országos Központunkat támogatjuk.

Jézus Szentséges Szívének ünnepén, Irgalmasság vasárnapján és Krisztus Király ünnepén templomunkban imaórát tartunk. A 14 főből álló családok kilenced imádsága az év minden napján folyamatosan száll Jézus Szentséges Szívéhez.

Szentségi imaórát tart a papi és szerzetesi hivatásokért a Jézus Szentséges Szívének családja a Plébániatemplomban minden hónap első csütörtökén 16:30-kor.

Esemény naptár

<<  Március 2018  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
     3  4
  71011
1418
19212425
2831 

Közelgő események